Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Η Ευαγγελία Κροκίδη στο δημοτικό μας

Στις 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ομιλία της συγγραφέως Ευαγγελίας Κροκίδη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Κάτω Τιθορέας.
Η κυρία Κροκίδη είναι  γνωστή και αξιοθαύμαστη στην κοινότητα  των εκπαιδευτικών ,για την αμεσότητα ,την μεταδοτικότητα  της, τις γνώσεις της  και τις  συνεχείς  αναζητήσεις.
Είναι ένας δυνατός πομπός γνώσεων ακόμη και για τον πιο αδύναμο δέκτη.
Μέλος της Συγγραφικής Ομάδας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου για τη συγγραφή του καινούργιου Βιβλίου Οικιακής Οικονομίας της Β΄ και Γ΄Γυμνασίου.Μέλος του Δ.Σ. της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΦΑΟΣ
που ασχολείται με την ασφάλεια στο χώρο του σχολείου.
Δημιούργησε ιστοσελίδα με στόχο την καλύτερη ενημέρωση  των συναδέλφων της και την δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης και εκπαιδευτικού υλικού.
Συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων.
Το θέμα της ομιλίας ήταν πως η οικιακή οικονομία μπορεί να μας βοηθήσει στην οικονομική κρίση.
Άλλωστε ο θεσμός της οικογένειας είναι μια αξία που πρέπει να επιβιώσει μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι διευθυντές του δημοτικού και του γυμνασίου Κάτω Τιθορέας καθώς και εκπαιδευτικοί.Επίσης και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι.


Η εκδήλωση -ομιλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου.Στην  διαδικτυακή εφημερίδα E-tithorea ακούστε δήλωση της κυρίας Κροκίδη.
Τέλος μία δική της συνέντευξη φιλοξενείτε στις Αμπλοκάριστες .

Για ακόμη μία φορά και δημοσίως ευχαριστούμε την κυρία Κροκίδη για την τιμή που μας έκανε να έρθει στο χωρίο  και να μας δώσει με τόση αμεσότητα τα "φώτα" της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου